Jegyvásárlás


Program


Elfog/Adsz - színházi előadás és workshop
2

Elfog/Adsz - színházi előadás és workshop

Színházi előadás és workshop a csoporton belüli kirekesztésről és elfogadásról, főleg kamaszok számára. Szereplők: Bán Bálint, Eke Angéla.Rendező: Eke Angéla

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 26. kedd, 14:00

A darab a két szereplő közti szociális és személyiségbeli különbségéből fakadó konfliktust és az elfogadás felé vezető utat nonverbális etűd formájában, kortárs bábszínházi elemek segítségével való történetmeséléssel mutatja be.

Az előadást feldolgozó foglalkozás követi, drámapedagógus által vezetett irányított csoportos foglalkozás keretében.

Szereplők: Bán Bálint, Eke Angéla
Drámapedagógus: Szendrey Gitta
Látvány: Pintér Judit, Eke Angéla
Zene: Puskás Dániel
Asszisztens: Klopfer Alexandra
Produkciós vezető: Megyeri Léna
Rendező: Eke Angéla

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!