Jegyvásárlás


Program


Elbábolt mesék - Márkus Színház - Betlehemi történet

Elbábolt mesék - Márkus Színház - Betlehemi történet

Archaikus bábtáncoltató betlehemezők rítusjátéka kicsiknek és nagyoknak Jézus születéséről, áhítattal, énekekkel 45 percben, négy éves kortól.
Báb- és díszlet: Pilári Gábor, Vajda Zsuzsanna
A játékot kitalálta: Pilári Gábor, Vajda Zsuzsanna
Játssza: Vajda Zsuzsanna, Pilári Gábor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Márkus Színház - Betlehemi történet

'No, ahogy ott a Kisjézus csak vinyákolt a jászolban, egyszerre megjelent három pásztor. Hoztak a küsdednek büdös sajtot, egy báránykát, meg pálinkát, hogy Józsefet is erősítse valami a szörnyű hidegben... Énekeltek, eszegettek s elszenderedtek. Három fáin király jelent meg a nézők sorai között, s ők is dicsérték a Megváltót, merthogy megszületett.' Archaikus bábtáncoltató betlehemezők rítusjátéka kicsiknek és nagyoknak Jézus születéséről, áhítattal, énekekkel.

Báb- és díszlet: Pilári Gábor, Vajda Zsuzsanna
A játékot kitalálta: Pilári Gábor, Vajda Zsuzsanna
Játssza: Vajda Zsuzsanna, Pilári Gábor

Az előadás 4 éves kortól ajánljuk!

A műsor időtartama: ~ 45 perc (1 részben)

Ajánlatunk


Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

A Bakhytzhan Baikadamovról elnevezett, többszörösen díjazott Kazah Nemzeti Kórus 1935-től a Filharmónia részeként működött kisebb vegyeskarként Dmitrij Matsutsin zeneszerző vezetésével, és már 1936-ban sikerrel szerepelt a Moszkvában rendezett kazah művészeti ünnepen. 1939 februárjában a Filharmónia kórusából vált Állami Kórussá, azóta pedig nagy sikerrel koncertezik Kazahsztánban és más országokban. Az énekegyüttest olyan karnagyok vezényelték, mint Borisz Lebegyev, Latif Hamidi, Borisz Orlov, Bakhytzhan Baikadamov és Galina Vinogradova, 1959-től 1991-ig a Szovjetunió Népművésze állami díjjal kitüntetett Anatolij Vasziljevics Molodov állt élükön, jelenleg pedig Kazahsztán kitüntetett művésze, Beimbet Demeuov a vezetőjük. Repertoárjukon szerepelnek népdalfeldolgozások, szvitek, megzenésített költemények, kantáták, oratóriumok orosz és külföldi klasszikus, valamint modern zeneszerzőktől.

Világszerte egyedülálló rendezésben érkezik a Margitszigetre a vígopera irodalom egyik legkedveltebb és legtöbbet játszott darabja, Rossini A sevillai borbélya.

Ajánló


Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!