Jegyvásárlás


Program


Egy nap Mádon - Varga Dávid Quintet

Egy nap Mádon - Varga Dávid Quintet

A zenekar célja, hogy a közönséget elrepítse a Swing korszak világába. Frank Sinatra és Tony Benett által énekelt híres dallamok ékesítik a zenekar repertoárját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 21:00

Egy nap Mádon - Varga Dávid Quintet

Varga Dávid 2015-ben a TV2 Ének iskolája című műsorának döntőse volt. Ugyanebben az évben a Talentum és a Berklee College of Music versenyén is előkelő helyezést ért el. Gyerekkora óta meghatározó szerepet tölt be a zene. Dudás Bea és Pély Barna tanítványa volt, a Liszt Ferenc Zeneművèszeti Egyetemen végezte el tanulmányait Lakatos Ágnes, Berki Tamás és Urbán Orsolya kezei alatt. Lehetősége volt olyan művészekkel egy színpadon állni, mint például Bobby McFerrin, Quincy Jones, Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, John Clayton, Andreas Varady, Alfredo Rodriguez, Vula Malinga. Idén a zenekarával sikerült megnyerniük a közönségszavazás díját, a Müpa által megrendezett Jazz Showcase versenyen.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!