Jegyvásárlás


Program


"Egy Klein volt, hol nem volt"

"Egy Klein volt, hol nem volt"

Hakol Beseder - koncertmese
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 13. hétfő, 19:00

A Nagyapa, Jozef Klein kalandos életének valós és kevésbé valós, de kétséget kizáróan vidám és tanulságos életét meséli el két felvonásban a Docpiano Band: Egy Klein volt hol nem volt című elődása. A darab zenei anyagául az együttes nemrég megjelent HAKOL BESEDER - minden rendben - című lemeze szolgált. Borovics Tamás játékával és néhágy kedvenc dalukkal kiegészülve egy közös utazásra hívják a közönséget térben és időben a zenekar tagjai.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!