Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások



Különleges utazásra hívja közönségét Fischl Mónika: a szívének kedves mindkét zenés színházi műfaj, az opera és az operett tájait egyként bebarangolva.
Zenetörténeti korszakokat és stílusokat, de éppígy a Liszt-díjas primadonna diadalmas pályafutásának meghatározó állomásait és emlékezetes sikereit is megidézi majd az összeállítás, amelyben a kedvenc áriák és dalok sora Antonio Vivalditól Fényes Szabolcsig fog ívelni, megannyi emblematikus opera- és operettslágert érintve. Hiszen Fischl Mónika már zeneakadémiai tanulmányai idején meghitt ismeretségbe került számos barokk és romantikus operai szólammal, azóta tapsolhattunk nagyszerű Júlia-, Violetta- és Melinda-alakításának, és mindeközben méltán úgy ismerik őt itthon és szerte a nagyvilágban, mint a jelenkori operettjátszás első számú magyar primadonnáját, Maya és egy sor más címszerep hivatott megformálóját.

A koncerten az a Silló István kíséri majd zongorán a művésznőt, aki számtalan operett-előadáson volt már karmestere. Az énekszámok között pedig a kritikusként is tevékeny kultúrtörténész, László Ferenc mesél majd többek közt a barokk operacsillagok szeszélyeiről és Honthy Hanna bombabiztos sikerérzékéről, hogy egy ponton azért természetesen az est főszereplőjét is könnyed pódiumbeszélgetésre invitálja.

A DÍVA: Fischl Mónika  
Zongorán kísér: Silló István
Házigazda és beszélgetőtárs: László Ferenc

Az előadás hossza: 90 perc, szünet nélkül.
esőhelyszín: Városháza díszterme

Ajánló


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

A SIKER VISSZATÉR! A Crescendo Music Management bemutatja Szörényi Levente – Bródy János: István, a király 40. Éves Jubileumi Koncert

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!