Jegyvásárlás


Program


EDDA Művek Unplugged Koncert

EDDA Művek Unplugged Koncert

"Csendesülős" est a szerelmesek napján
Az Edda mutatkozik be nem szokványos hangszereléssel; ezúttal a Kölcsey Központban, február 14-én 19 órától.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 14. csütörtök, 19:00

Debrecen. A rockzene nagyágyúi különleges programmal készülnek, hiszen a legismertebb melódiákat a megszokottól eltérően most „unplugged” alcímű koncerten csendítik majd fel.
A közel negyven éve megalakult banda népszerűsége töretlen, és a lemezeladást nézve Magyarország egyik legsikeresebb rockcsapatává váltak.  Emellett, a  mai széles és sokszínű zenei palettán is megállják a helyüket gazdagon hangszerelt balladáikkal, amelyek főként a fiatalok társadalmi és érzelmi életével, illetve problémáival foglalkozik. Erre az átütő, kuriózumnak számító mondanivalóra pedig az „unplugged” akusztikus jellegű hangzás még inkább ráfog erősíteni, azzal a céllal, hogy elvarázsolja kortalan közönségét.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Hangverseny látogatók tízezrei őrzik emlékezetükben azoknak a május 30-i koncerteknek az élményét, amelyeken Kocsis Zoltán gyermekek javát szolgáló jótékony célú produkciókkal ünnepelte születésnapját.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Izgalmas műsorral várja a közönséget a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és vendége, a hegedűművészként és karmesterként egyaránt pódiumra lépő francia muzsikus,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!