Jegyvásárlás


Program


Duo VoCellino - Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

Duo VoCellino - Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

ROHMANN DITTA és SZIRTES EDINA MÓKUS koncertje hegedűre és godronkára

Ez a koncert egy utazás – elsősorban fiatal hallgatóknak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 16:00

Utazás a klasszikus zene világából indulva a népzenei feldolgozásokon át versek énekléséig, mely közös éneklésre sarkallja a közönséget, nem kihagyva az improvizáció varázsát sem.

Ez a műsor elsősorban inspirálni szeretné a felnövekvő generációt – kimozdítva a mindenhonnan hallható zenevilágból egy sokkal érzékenyebb, árnyaltabb, valamint lelket és szellemet igénybe vevő zenei-művészeti világ felé.

Ezt a koncertet az előadók kíváncsisága ihlette, ahogy határtalanul járhatunk a műfajok között, s egyetlen, ami biztos, a hangszer és az énekhang.

A műsoron saját darabok mellett klasszikus zenei átiratok, népzenei ihletettségű darabok szerepelnek cselló-hegedű duóra.

A formáció évek óta koncertezik hangversenytermekben és templomokban, szerényebb és finomabb befogadók figyelmétől kísérve, soha fel nem adva azt a reményt, hogy milyen ajándék lehet a művészet ilyen érzékeny és őszinte áramlása, ahogy nem a műfaji kötöttségek vagy a kiforrott eszköztár és begyakorolt sikerdarabok előadása a cél, hanem az inspiráció a határtalan zeneművészet iránt.

A koncert hossza: 90 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!