Jegyvásárlás


Program


Dr. Kozmosz 10

Dr. Kozmosz 10

Nagy kérdéseket jár körbe, a Dr. Kozmosz mint az egészség megőrzése, a betegség, a gyógyulás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Minden gyermek életében az egészséghez és a betegséghez számos élmény, emlék, megélt és tapasztalt esemény kapcsolódik, ezeket szeretnénk körbe járni az előadás során.
Miért fontos a kézmosás, a fogmosás? Milyen az, amikor kórházba kerülünk? Milyen az, amikor vért kell venni a gyermektől egy vizsgálathoz vagy meg kell röntgenezni?

Az előadáshoz kortárs és klasszikus költők, írók (Bartos Erika, Birtalan Ferenc, Fecske Csaba, K. László Szilvia, Kukorelly Endre, Lackfi János, M. Simon Katalin, Marék Veronika, Nemes Nagy Ágnes, Szabó Lőrinc, Szabó T. Anna, Varró Dániel) verseiből, prózáiból merítettünk.


Szereplők:
Tőkés Nikoletta
Kiss Attila
Gasparik Gábor
Siménfalvy Ágota

Alkotók:
rendező | Csadi Zoltán
dramaturg | Balassa Eszter
zene | Cári Tibor
koreográfus | Györfi Csaba
animáció | Parázs Bianka

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!