Jegyvásárlás


Program


Dr. Aknai Tamás - Műgond és hányavetiség – A művészi magatartás

Dr. Aknai Tamás - Műgond és hányavetiség – A művészi magatartás

A mód, ahogy jellemünk, neveltetésünk szerint kör­nyezetünk jelenségeit megítéljük, dolgaiban állást fog­lalunk, ahogyan másokkal szemben viselkedünk, igen sokféle.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 25. hétfő, 17:30

Műgond és hányavetiség – A művészi magatartás

A mód, ahogy jellemünk, neveltetésünk szerint kör­nyezetünk jelenségeit megítéljük, dolgaiban állást fog­lalunk, ahogyan másokkal szemben viselkedünk, igen sokféle. A művész is lehet barátságos, bátor, ellensé­ges, ellenzéki, elvtelen, férfias, nőies, gyanús, gyáva, harcos, higgadt, katonás, kihívó, lelketlen, lojális, meg­alkuvó, minősíthetetlen, öntudatos, pártos, példaadó, tárgyilagos, visszautasító.

Ott lehet magatartásában – és számon is kérhető tőle – a formát és megmutatkozásának tartalmát érintő, a legapróbb részletekre kiterjedő, lelkiismeretes szak­mai, művészi gondosság, de ott lehet – és szépészeti szempontból értelmezhető ez is – a nyegleség, a má­sokkal szemben kihívó, rátartian fölényes hetykeség is. A képzőművészetben a véletlenek, a spontaneitás érvényesülésének széles skálája alakult ki, a művész szerepét bizonyos folyamatok elindítójaként tételezve.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!