Jegyvásárlás


Program


Donald Margulies: Pillanatfelvétel

Donald Margulies: Pillanatfelvétel

Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
Donald Margulies: Pillanatfelvétel
A Csíki Játékszín előadása




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 2. szerda, 19:00

Szereposztás:

Sarah Goodwin, negyvenes fotóriporter - SZABÓ ENIKŐ
James Dodd, negyvenes újságíró - VERESS ALBERT
Richard Ehrlich, ötvenes képszerkesztő - GIACOMELLO ROBERTO
Mandy Bloom, huszonéves rendezvényszervező - TATÁR ZSUZSA M.V.

Fordította: Zöldi Gergely
Díszlet- és jelmeztervező: Romulus Boicu
Díszlettervező-asszisztens: Szűcs-Olcsváry Gellért
Jelmeztervező-asszisztens: Voica Oltean
Produkciós vezető: Keresztes Szabolcs
Világosító: Hátszegi Ákos
Hangosító: Tordai István
Kellékes: Bakó Kata
Rendezőasszisztens: Dálnoky Csilla

Rendező: Vladimir Anton

Az előadás egy rendkívül aktuális etikai kérdést vet fel emberi léptékben. Mennyire vagyunk még képesek együttérezni, esetleg megérteni szomszédaink szenvedését: egy másik utcában, egy másik városban, egy másik országban, egy másik kontinensen élőét? Milyen mértékben tudok Én autentikus kapcsolatot kialakítani a Másikkal?

Egy olyan világban, amelyet elárasztanak a valóságshow-k és infantilis vetélkedők, és amelyben egy horrorfilm vagy egy valóságos háború képei adják az embereknek a napi szükséges adrenalinadagot, mi lehet az újságírók küldetése a konfliktusövezetekben? Szigorúan az események kibontakozásáról való tudósítás, szükségszerűen gyorshírként? Az úgynevezett történelmi jelenségek okainak (elkerülhetetlenül felszínes) feltárása, megismerésének megkönnyítése? Vagy talán, ahogy a darabból kiderül, inkább az lenne a feladatuk, hogy szavakkal és képekkel meséljék el az emberek történetét. A mikrotörténelem rögzítése. Emberi sorsok megörökítése kritikus, hősies, tragikus pillanatokban.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!