Jegyvásárlás


Program


Dolce vita - nyersvegán sütikészítő workshop
10

Dolce vita - nyersvegán sütikészítő workshop

Glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes édességreceptet keresel? Örülsz, ha gyorsan, könnyen elkészítheted, és a kreativitásodat is kibontakoztathatod? Gyere el Szikra Dávid nyersvegán séfünk workshopjára és máris nekilátunk az alkotásnak!  több

Aktuális előadások



Dolce Vita!
Édes örömök minőségi, egészséges alapanyagokból!

A természettel összhangban: gyümölcsökből, magvakból, fűszerek hozzáadásával készítjük el a legkülönfélébb, tápláló, íz-gazdag, gluténmentes desszertkülönlegességeket.

A hőkezelés mellőzésével ételünk megőrzi az összes fontos vitamint és nyomelemet és közben a fenséges ízekről sem kell lemondanod!
 
Miért jó a nyersvegán étrend?

- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?

- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek

Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:

15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
10 éve tart tanfolyamot nektek
daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát

PROGRAM:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos süteménykészítés
Kóstoló

MENÜ*:
Máktej
Kesutúrótorta karobmázzal
Zserbógolyó
Fahéjas-almás pite

*A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
 
SZERETETTEL VÁRUNK!
Szikra Dávid és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

Az alapanyagokat a Biorganik Kft. biztosítja.

Szeretettel várja Önt a Napfényes Étterem és Pódiumszínpada, a Napfényes Rendezvényterem, ahol hétről hétre különleges testi és lelki táplálékokat kínálunk kedves Vendégeinknek!

Ajánló


Ismerd meg velünk a Budavári Palota viharos történetét az Anjou királyok erődítményétől a második világháborún át egészen napjainkig!

Körforgásban – Divat és Tradíció Különleges Párbeszéde a Hagyományok Háza Színpadán Hogyan találkozik a hagyomány és a kortárs művészet a…

December 24-e kétszeres ünnep volt a Habsburg-családban: nemcsak a kereszténység második legnagyobb ünnepe, Jézus Krisztus földi születésnapja, hanem Wittelsbach Erzsébeté,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!