Jegyvásárlás


Program


Dokumentumfilmklub -  A mi Kodályunk - Rendező: Petrovics Eszter
2

Dokumentumfilmklub - A mi Kodályunk - Rendező: Petrovics Eszter

A Mérei Anna vezetésével működő filmklubban nézőink magyar dokumentumfilmeket láthatnak. A vetítések után az alkotókkal és szakértőkkel kötetlen beszélgetés keretében találkozhat a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 27. hétfő, 18:00

Dokumentumfilmklub

A Mérei Anna vezetésével működő filmklubban nézőink magyar dokumentumfilmeket láthatnak. A vetítések után az alkotókkal és szakértőkkel kötetlen beszélgetés keretében találkozhat a közönség.

2020. január 27., hétfő – 18.00                                               
A mi Kodályunk
magyar dokumentumfilm, 90 perc, 2019

Rendező: Petrovics Eszter

Dokumentumfilm és fikció. Kodály életének első szakaszát két huszonéves muzsikus, Devich Gergely csellóművész és Ránki Fülöp zongoraművész szemszögéből láthatjuk. Megelevenednek egy száz éve elhangzott műsor hangjai is. A két muzsikus Kodály fiatal éveihez köthető helyszíneken – Galántán, Nagyszombatban, Zoborvidéken – barangol és itt osztják meg gondolataikat egymással és a nézőkkel.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!