Jegyvásárlás


Program


DJ Bootsie Live lemezbemutató

DJ Bootsie Live lemezbemutató

Hip-hop, basszus ütemek, elektronika, scratch, film- és népzenei elemek, egy csipetnyi komolyzene és nyomokban jazz... Ezek mesteri elegye határozza meg a húsz éve a pályán lévő DJ-producer, Bootsie (Solymosi Vilmos) számait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 28. kedd, 20:00

Készített színházi és filmzenéket, számai neves válogatásokon, sorozatokban és a divatvilág fórumain - Buddha Bar, CSI Helyszínelők, Vogue.de szerepelnek -, ő szerezte az Oscar-díjas Rófusz Ferenc rajzfilmrendező, Ticket című filmjének zenéjét. A Magyar Állami Operaház felkérésére elkészítette Erkel Hunyadi László című operájának két részlete, valamint Wagner Az istenek alkonya és A Rajna kincse című zenedrámái egy-egy részlete továbbgondolt átdolgozását, remixét - mindig újat hozva a műfaj palettájára.
2019 tavaszán új lemezzel jelentkezik, melyet a Müpában mutat be - a közönség a tőle megszokott stílusjegyek és hangulatok (instrumentális hip-hop, bassmusic, trap, tribal, cinematic music) erőteljesen futurisztikus elegyére számíthat. A zenészeket a trió mellől elmaradhatatlan vizuálművész, Kemuri „kíséri” képeivel.

programozás, effektek lemezjátszó: Solymosi Vilmos (DJ Bootsie)
dob: Lázár Tibor
szaxofon, furulya: Vázsonyi János

Közreműködők:

vibrafon, marimba, steel drum, ütőhangszerek: Grünvald László
vibrafon, marimba, ütőhangszerek: Szitha Miklós
vizuál: Somogyi Kristóf (VJ Kemuri)

Ajánlatunk


Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne adj’ Isten migránsokon keresztül is megérkezhet…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!