Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások



Csalár Bence divatszakértő – és több divattal kapcsolatos könyv szerzője – előadásában illeszkedési pontokat kínál a divatban való eligazodáshoz, illetve rávilágít, hogy az ember milyen kommunikációt folytat a külvilág felé pusztán az öltözködésével. Tézise, hogy az, aki ruhákat vásárol, illetve egyszerűen reggelente felöltözik, azzal résztvevőjévé válik a divatiparnak; valamint fontosnak tartja annak megértését, hogy a ruha nem egy elkülönült vászondarab, hanem az ember második bőre – ezért fontosnak kell lennie a megfelelő darabok kiválasztásának, egymáshoz illesztésének, a belső értékek szerinti viselésnek.

Az előadó öniróniával, személyes és szakmai történeteivel szórakoztató formában tárja a közönség elé, hogy az öltözködés és a divat milyen segítséget adhat az életben való boldoguláshoz, miként lehet önkifejezési mód egy eszköze. A ruhák megváltoztathatják az ember hangulatát, reprezentálhatja, hogy miként gondolkozik a világról, hogy viselkedik a környezetével, illetve a saját testével.

Csalár Bence Divat&Te – Újrakeretezve című estje sok fontos, és az embereket befolyásoló tényezőre mutat rá a fenntarthatóság, önismeret, stílus és divat mentén, melyek alapjául az elmúlt években a BOOOK Kiadó gondozásában megjelent népszerű kötetei szolgálnak.

Időtartam: 100 perc szünet nélkül

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!