Jegyvásárlás


Program


DIÓTÖRŐ ÉS EGÉRKIRÁLY - musical
9

DIÓTÖRŐ ÉS EGÉRKIRÁLY - musical

Diótörő és Egérkirály családi musical
Hoffmann varázslatos meséje alapján Szomor György, Szurdi Miklós és Valla Attila írtak musicalt, melyet az egészen kicsiktől az egészen nagyokig mindenkinek bátran ajánlunk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 17. vasárnap, 14:30

A látványos produkcióban az Egérkirály bájosan gonosz figurája küzd az emberek szeretetért, és úgy gondolja, ha legyőzi a babákat, és magukat, szép egereket állítja a helyükre, az ember gyerekek majd velük játszanak, őket fogják szeretni.

Hogy mi lesz Diótörővel, Marikával és hogy mi lesz a történet vége?

Karácsony este bármi megtörténhet!

Ebben eltökélten hisz a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójának csapata is, akik idén jótékonysági partnerként csatlakoztak programunkhoz. Közös célunk, hogy minél több rászoruló gyermekhez eljuthassunk; arcukra mosolyt, karácsonyfájuk alá ajándékot varázsolhassunk.

Bárki részese lehet a mi közös karácsonyi csodánknak, s bekapcsolódhat a jótékonysági akcióba, ha elkészíti személyre szabott ajándékdobozát, s leadja a www.ciposdoboz.hu oldalon olvasható listán szereplő gyűjtőpontok egyikén. A  1355-ös adományvonal hívásával pedig további 300 Ft-al járulhatnak hozzá a támogatók az akció sikerességéhez.

Varázsoljunk együtt; 2017. december 17-én, a Papp László Budapest Sportarénában minden kiderül!

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!