Jegyvásárlás


Program


Diótörő és Egérkirály - musical

Diótörő és Egérkirály - musical

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 22. szerda, 19:00

Diótörő és Egérkirály 

családi musical 

A Mohácsi Kossuth Teátrum bemutatója, Hoffmann csodálatos meséje alapján,Szomor György, Szurdi Miklós és Valla Attila alkotása, Szomor György rendezésében, egy igazi családi musical, ami egy kislány, Marika álmán keresztül, a felnőtteket éppúgy magával ragadja, mint a gyerekeket,és elrepíti őket egy varázslatos mesebirodalomba. 

 

A látványos, sok humorral  és zenével szőtt történet egyik főszereplője, a bájosan gonosz Egérkirály, küzd az emberek szeretetért, és úgy gondolja, ha legyőzi a babákat, és magukat, szép egereket állítja a helyükre, az ember gyerekek majd velük játszanak, őket fogják szeretni.

 

Hogy mi lesz Diótörővel (Vastag Tamás), Marikával (Békefi Viktória) és hogy mi lesz a történet vége?

Karácsony este bármi megtörténhet, hiszen "Csoda ez az éj!"

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!