Jegyvásárlás


Program


Diótörő dióhéjban

Diótörő dióhéjban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 29. péntek, 10:45

BoDoBo Művészetért Egyesület előadásában egy olyan örök klasszikus mesebalett főbb momentumai elevenednek meg, amelyek a karácsonyi időszak csodáját hozzák el számunkra. A zenei oldal ütőhangszereken, zongorán, harmonikán csendül fel, míg a színpadi történéseket két balettművész táncos kollégánk kelti életre.  A produkció nem szokványos színházi előadás, hiszen az eredeti balett számos életre kelt jelenete mellett a párbeszédre törekszik. Ismeretterjesztő és interaktív is, ami azt jelenti, hogy a közönségben helyet foglaló gyermekek és felnőttek szerves részeivé válnak a színpadi történéseknek. Pont az említett speciális mivoltából adódóan kortalan, hiszen az egészen csöpp gyermekek és a felnőttek számára is szórakoztató, tartalmas előadás kerekedik a színpadon közelebb hozva a klasszikus balett, klasszikus zene világát a közönséghez. Apró kedvességgel is készül a BoDoBo: minden kisgyermek kis ajándékkal a zsebében távozik majd a helyszínről.

Időtartam: 45 perc
Ajánlott életkor: 3-99 éves korig
 
 
 
BoDoBo csapat színpadra lépő tagjai:
Tüű Barbara - balettművész
Dolbilov Alexey - balettművész 
Biky Ottó - harmonika 
Kecskés-Biky Gabriella - zongora
Kecskés Tamás - ütőhangszerek

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!