Jegyvásárlás


Program


Devich Gergely csellóestje

Devich Gergely csellóestje

A tehetség kötelez
Devich Gergely csellóestje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 31. szerda, 19:00

Ravel: a-moll zongoratrió
Chopin: g-moll cselló-zongora szonáta, op. 65.
Kodály: Duó hegedűre és csellóra, op. 7

Devich Gergely (cselló), Kovalszki Mária (zongora), Osztrosits Éva (hegedű)

Az ifjú tehetségeket bemutató hangversenysorozat soron következő koncertjén Devich Gergely lép színpadra. A figyelemre méltó csellista fiatal kora ellenére sikert sikerre halmoz: az országos alapfokú versenyek dobogóinak meghódítását követően 2014-ben ő képviselhette hazánkat a Fiatal Zenészek Eurovízióján, ahol a megmérettetés addigi legkiemelkedőbb magyar teljesítményét nyújtva harmadik helyezést ért el. Zeneakadémiai hangversenyére a zeneirodalom gyöngyszemeivel érkezik. Maurice Ravel 1914-ben komponált zongoratriója a zeneszerző talán legkiemelkedőbb kamaraműve. Az egzotikus zenekultúrákból kölcsönzött ritmusképletek és a harmóniai újdonságok biztosítják, hogy a darab hallgatói különleges zenei élményben részesüljenek. Chopin kései csellószonátája a műfaj romantikus korszakának figyelemre méltó példája. Kodály hegedűre és csellóra komponált Duója az első világháború árnyékában született, részben ennek köszönhető heroikusságot és rezignáltságot elegyítő hangulati világa.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!