Jegyvásárlás


Program


Déryné hadművelet
4

Déryné hadművelet

Olt Tamás - Rák Zoltán
DÉRYNÉ HADMŰVELET

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 31. kedd, 19:00

Közhírré tétetik!

Miképpen hajdan Déryné és komédiástársai kicsiny falvakba elvitték a színház csodáját, azonképpen mi, a Gózon Gyula Kamaraszínház színészei nekilódulunk elgondolkodtatni, gyönyörködtetni, ámde kacagtatni is a tisztelt nagyérdemű közönséget itt, e helyben népi adomákkal, tanulságos történetekkel, székely góbéságokkal. Saját kultúránk titkaiból és gyökereiből igazi színházat építünk.

(A fotó próbafotó)

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!