Jegyvásárlás


Program


DERBY ÉS DIVAT FESZTIVÁL

DERBY ÉS DIVAT FESZTIVÁL

Jön az év legfantasztikusabb szabadtéri lóverseny eseménye  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 30. vasárnap, 14:00

DERBY ÉS DIVAT FESZTIVÁL – A LEGJOBBAK VERSENYE
Jön az év legfantasztikusabb szabadtéri lóverseny eseménye

Mintha csak ma lett volna... Emlékeztek Esti Fény tavalyi fantasztikus sikerére a Magyar Derbyben? Láttátok Veronica Fling győzelmét a Magyar Ügetőderbyben? Hallottattok az Agár Derbyben Booksy győzelméről? Részt vettetek az ország legnagyobb kalapversenyében?

Ha igen és tetszett, akkor azért, ha pedig nem, akkor pedig azért lesz érdemes kilátogatod a Kincsem Parkba 2019. június 28. és 30. között a Derby és Divat Fesztiválra.

Ha Derby, akkor az elegancia főszerepet játszik: készítsd el a Derby kalapod és nevezz be a divatmustrára! A legcsinosabban öltözötteket megajándékozzuk.

A gyerekeknek ingyenes, színes programokkal készülünk: lesz kézműves sarok, mesebeli körhinta, pónilovaglás és arcfestés.

18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

Ajánlatunk


zenés party két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!