Jegyvásárlás


Program


DEPRESSZIÓ

DEPRESSZIÓ

Depresszió - Nyárindító koncert a Barba Negra Trackben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 17. szombat, 18:00

2014 október elsején került a boltokba a Depresszió új lemeze, ami az előrendeléseknek köszönhetően már a megjelenés napján Aranylemez státuszt ért el, és a Mahasz lista első helyén nyitott. Ezt követően turnéra indult a zenekar, és a legtöbb állomáson telt ház előtt mutatta be A folyamat zajlik... című albumot. Az országjárás zárásaként a Barba Negrában tartotta hivatalos lemezbemutató koncertjét a csapat, amire minden jegy elkelt. 
Június 19-én szabadtéren is bemutatja friss lemezét a zenekar a Barba Negra Trackben, és ez lesz egyben a Depresszió hivatalos nyárindító koncertje is.

Kezdési időpontok:

19:00: Kapunyitás
19:30: vendég: Phoenix zenekar
20:25: Depresszió zenekar

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!