Jegyvásárlás


Program


Dennis Russell Davies és a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara

Dennis Russell Davies és a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara

Napjaink egyik leginnovatívabb és legeredetibb karmestere, a Grammy-díjas Dennis Russell Davies – ezúttal Brahms és Bernstein műveivel – már visszatérő vendégként érkezik a zenekar élére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 24. péntek, 19:30

A zenekar mesterei
Dennis Russell Davies és a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara
A Zeneakadémia saját szervezésű programja

Műsor:
Brahms: 1. (d-moll) zongoraverseny, op. 15
Bernstein: 2. szimfónia („The Age of Anxiety”)

Balog József, Vajda Marcell (zongora)
A Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara
Vezényel: Dennis Russell Davies

A Zeneakadémia Szimfonikus Zenekarának életében immár hagyomány, hogy az együttes tagjai a legnevesebb hazai és külföldi karmesterek irányításával lépnek közönség elé. Napjaink egyik leginnovatívabb és legeredetibb karmestere, a Grammy-díjas Dennis Russell Davies – ezúttal Brahms és Bernstein műveivel – már visszatérő vendégként érkezik a zenekar élére. Brahms d-moll zongoraversenye komoly intellektuális és fizikai állóképességet igényel a szólistától, és nem támaszt kisebb elvárásokat az előadók felé Bernstein szóló zongorára és zenekarra írt 2. szimfóniája sem, ami W. H. Auden Pulitzer-díjas költeménye után kapta a The Age of Anxiety, azaz A szorongás kora címet. A zenekar mesterei sorozat áprilisi koncertjén Dennis Russell Davies és a Zeneakadémia hangszeres hallgatói mellett szólista szerepben a magyar zenei élet egyik legsokoldalúbb zongoristáját, Balog Józsefet, valamint az ígéretes fiatal tehetségként számon tartott Vajda Marcellt hallhatja a közönség.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!