Jegyvásárlás


Program


DEKK Színház - Garázsbanda
2

DEKK Színház - Garázsbanda

Az előadás a DEKK projekt része

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 20:00

Dekk by Dumaszínház produkció bemutatja:

Vinnai Bandy: GARÁZSBANDA
PATTANÁSIG FESZÜLT KAMASZOK

- koncertszínház -

 

Minden legendás rockzenekar egy garázsban kezdte. Mindannyian ugyanazt az álmot látták: a garázskapu kitárul, és ők meg sem állnak a világhírig. Akadnak persze olyan bandák is, akiknél az a bizonyos garázskapu csak nagyon nehezen akar kinyílni, és még ha ki is nyílik, nem a Wembley stadion jelenik meg mögötte, hanem a helyi művház. Esetleg a suli tornaterme. Vagy a rendőrrel fenyegetőző szomszéd. Petya, Zotyesz, Bandy és Gabcsy tizenöt évesen alapítanak bandát, és miután tisztázzák, mi a különbség a verze és a refrén között, be is indul a rock’n roll! Szűk nacikba töltött világfájdalom! Lázadás bármi ellen! Átgondolatlan tetoválások! Stagediving közönség nélkül! Egy legendás zenekar útja a teljes ismeretlenségből a tökéletes feledésbe! 

 

Játsszák: Jankovics Péter, Szabó Zoltán, Vinnai András

Zene és Dalszövegek: bonsai boy

Technikus: Regele Csanád, Gere Gábor

Produkciós munkatárs: Kiss Réka Judit

Rendezőasszisztens és produkciós vezető: Mattyasovszky Zsolnay Bálint

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!