Jegyvásárlás


Program


DEkaMerON

DEkaMerON

Tíz történet – tíz színész. Hogy kik ők, mi okból rejtőzködnek, rövidesen kiderül. Lehet, hogy csak az előadás közben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 27. vasárnap, 17:00

Géczi János, Vándorfi László , Likó Marcell: DEkaMerON
Ősbemutató

A Mesternek tíz tanítványa volt. A COVID idején fiatal színészek egy speciális kurzusra jelentkeztek a Mesterhez, akitől elvesztett emberi értékeiket, alkotóképességüket remélték visszakapni. Úgy tudjuk, nem ismerték egymást. A kurzus végső fázisa egy közös munka lett volna, melyben a tíz fiatal kreatív alkotóközösségben tíz történet elmesélésével, megjelenítésével kerülhetett volna közelebb önmagához és egymáshoz. Ez, a terv szerint a nyilvánosság előtt megvalósuló színpadi játék lett volna, szöveggel, zenével, képzőművészettel, tánccal, esetleg a közönség bevonásával.

A Mester a COVID áldozata lett. Mind a tíz tanítvány megfertőződött. Úgy tudjuk, felgyógyultak, ismeretlen okból mégis ragaszkodnak névtelenségükhöz. A kísérlet ugyan meghiúsult, ám egyikük üzenetet juttatott el színházunkhoz, hogy segítsünk megtalálni kilenc társát. Ezen dolgozunk. Velünk és egymással folytatott levelezésüket – hozzájárulásukkal – nyilvánosságra hozzuk, így nézőink a közösségi médiában követhetik ezt a különös nyomozást, a személyiségek feltárulkozását, és a Hangvillában tanúi lehetnek a tervezett előadásnak. Géczi János költő, Likó Marcell zenész és Vándorfi László rendező ebben próbál segítségükre lenni.

Rendező: Vándorfi László

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2021. november 5. napjától kezdődően a Pannon Várszínház minden előadásán kötelező a szájmaszk viselése.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!