Jegyvásárlás


Program


Darázs

Darázs

Carla és Heather osztálytársak voltak. Az iskola befejezése óta húsz év telt el, ez alatt az idő alatt a két nő eltérő életutat járt be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 28. szombat, 19:30

Morgan Lloyd Malcom: DarázsDelta Produkció

Heather jó módban él férjével, Carla, aki négy gyerekes anya, lecsúszott. Amikor Heather váratlanul megkeresi Carlát, aki akkor az ötödik gyerekét várja.

A találkozás során Heather előad egy történetet a férjéről, Simonról, aki őt érzelmileg bántalmazta. Ezért a nő fondorlatos cselt eszel ki annak érdekében, hogy eltüntesse a férjét. Fel akarja bérelni Carlát, hogy intézze el a piszkos munkát. 

A darab fő kérdése, hogy tudjuk-e alakítani a saját sorsunkat. Mennyire határozza meg az elétünket egy-egy traumatikus esemény? Meddig hordozzuk a sebeket, amiket tizenévesként szereztünk? A fordulatos lélektani pszihothriller két volt barátnő életébe enged bepillantást. Rendezőként leginkább az foglalkoztat, hogy megfejstük a gyilkolási vágy mögött rejlő szándékot, felfedezzük a múltban rejtőző sötét kis titkokat. Reményeim szerint egy lebilincselően izgalmas előadást hozunk létre, ahol mindkét színésznőnek igazi jutalomjátéka lesz a szerep.

Szereplők:
Borbély AlexandraKiss-Végh Emőke

Jelmez-és díszlettervező: Balázs Juli

Grafikus: Nagy Gergő

Rendezőasszisztens: Czaba Eszter 

Fordította: Bognár Péter

Rendező: Ördög Tamás

Producer: Kövesd Zsuzsa - Delta Produkció

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!