Jegyvásárlás


Program


Dalszerelőműhely // Taylor Swift // Fazekas Gergely
3

Dalszerelőműhely // Taylor Swift // Fazekas Gergely

A Dalszerelőműhely második évadában végre egy Taylor Swift dal is sorra kerül! Ráadásul épp a Snow On The Beach a 2022-es Midnights című albumról! Várunk mindenkit szeretettel 2023. április 13-án 18:30-kor! A műhelyvezető ismét Fazekas Gergely zenetörténész, a Zeneakadémia tanára lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 13. csütörtök, 18:30

Dalszerelőműhely
Taylor Swift
Fazekas Gergely

A Dalszerelőműhely 2021 őszén kezdte működését az ISON-ban. Az első évad során Billie Eilish, Janelle Monáe, Eminem, Adele, Shawn Mendes, Dua Lipa és a Carson Coma egy-egy dalát vizsgáltuk, majd folytattuk a sort Harry Styles és Krúbi művekkel. Az alapelvet tartjuk továbbra is: mainstream pop dalokat szerelünk szét mindenféle szempont alapján.
 
A cél az, hogy megértsük, mi történik a zene „belsejében”: mit csinál egy-egy dalban a kardántengely, a karburátor és a gyújtógyertya, vagyis olyan kérdésekre keressük a választ, hogy miként kapcsolódik egymáshoz szöveg és zene, mitől lesz izgalmas (vagy éppen kevésbé izgalmas) egy dallam, hogyan áll össze a hangzás és a harmóniavilág, mi adja egy-egy dal varázsát. Spoiler: az utolsó kérdésre természetesen nem fogunk tudni válaszolni, de a zene varázsára rákérdezni akkor is izgalmas. A foglalkozásokon való részvételnek nem feltétele a zenei előképzettség, két nyitott fülön kívül más segédeszközre nem lesz szükség (csavarhúzót, fogót, kompressziómérőt biztosítunk).

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!