Jegyvásárlás


Program


Dal-játék – Mozart: A varázsfuvola /MATINÉKONCERTEK

Dal-játék – Mozart: A varázsfuvola /MATINÉKONCERTEK

Mozart műve, A varázsfuvola minden idők egyik legnépszerűbb operája.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 29. vasárnap, 11:00

Ha pontosak akarunk lenni, nem is operáról kell beszélnünk, hanem daljátékról, hiszen ebben a zenés-énekes színpadi műben a szereplők prózai szöveget is mondanak, míg az operában minden szó énekelve hangzik el. A közönség ezúttal bepillantást nyerhet abba, hogyan jön létre egy ilyen előadás. A zenekar, a karmester, az énekesek és a rendező bemutatják azt az összetett és izgalmas munkafolyamatot is, amely során felkészülnek a darab megszólaltatására, és amelynek végén felgördül a (képzeletbeli) függöny, hogy felcsendüljön Mozart műve.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára, Sz. 106, BB 114

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!