Jegyvásárlás


Program


Csopa felnőtt belépőjegy
8

Csopa felnőtt belépőjegy

A Csodák Palotája új helyszínén, Óbudán 5000 m2-es tudományos szórakoztató központtá nőtt: megújult formában, még bővebb tartalommal, több mint 250 játékkal várja a játékos tudományra és felfedezésre, önfeledt és tartalmas kikapcsolódásra vágyó 3-99 éves korú látogatóit.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

kedvezményes belépőjegy

Csodák Palotája

CSOPA Night

A 21 éves Csodák Palotája folyamatosan változik, fejlődik, így 2017 őszén Óbudán testet öltött egy világszínvonalú, többféle tudományágat felölelő, minden korosztálynak tartalmas programot nyújtó science center. Az 5000 m2 – es, 2 szintes tudományos szórakoztatóközpont 8 tematikus egységgel - több mint 250 interaktív játékkal várja látogatóit, akik játszva ismerik meg a minket körülvevő világot. 

Bepillanthatunk a Természet műhelyébe, a Tudósok csarnokában szelfizhetünk a tudomány kiválóságaival, a Mágneses mezőben a vonzások és taszítások világát fedezhetjük fel, az Űrállomáson hazajuttathatunk egy földönkívülit, a Születés világában tabudöntögető módon járjuk körbe a felvilágosítás témaköreit, az Illúziók minden formája becsapja érzékeinket, a Logikai megállónál ördöglakatok és fejtörők ejtenek rabul, és még Newton almáskertjében is ücsöröghetünk.

Az Öveges terem látványos előadásain a lángoló tűznyelvek, gomolygó füstkarikák ejtenek minket ámulatba, és akár mi magunk is aktív részesei lehetünk a bemutatónak. A Richter Gedeon laborban fehér köpenyt és védőszemüveget öltve kísérletező tudósok bőrébe bújhatunk. A négy tematikus Szabadulószoba rejtélyeinek megfejtéséhez logika és kreativitás szükséges. Az 5D, 9D és Körmozi élményvetítések érzékszerveinket és bevállaló képességünket teszik próbára.

A Csopa Playbar területén számos egyedülálló szórakozási lehetőséggel találkozhatunk. A képernyők szerelmeseit 27 interaktív asztal, a sportkedvelőket különleges csocsók és biliárdfoci pályák, a felfrissülni vágyókat pedig különleges lombikokban felszolgált frissítő italok várják.

Szórakozás minden korosztálynak Óbudán!
Csopa gyerek/diák/nyugdíjas napi jegy a jogosultságot igazoló dokumentum felmutatásával váltható. Gyerek jegy 3-18 éves kor között, diák jegy 25 éves korig, nyugdíjas jegy 60 éves kor felett váltható. 3 éves kor alatti gyermekeknek a belépés díjtalan.

 

 

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

romantikus vígjáték két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!