Jegyvásárlás


Program


Csipkerózsika

Csipkerózsika

Február 3. vasárnap 10.00
Csipkerózsika
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 3. vasárnap, 10:00

A VSG Táncszínház előadásában, interaktív zenés táncos mesedarab.

A látványos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű és kedves Csipkerózsika és természetesen a daliás herceg is. Különlegesség, hogy egyes jelenetek a nézőtéren, a közönség bevonásával, interaktívan zajlanak.
Az előadást Kautzky Armand narrációja teszi még érthetőbbé, a gonosz jóstündér Huszárik Kata hangján szólal meg, békaként Kovács Róbertet hallhatjuk.
A gyönyörű reneszánsz jelmezek, a varázslatos mese klasszikus színházi élményt ígér, amelyet 0–100 éves korig minden nézőnek, de leginkább az óvodás és az alsós korosztálynak ajánlunk!

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1400 Ft és 1600 Ft, az előadás napján: 1700 Ft és 1900 Ft
Családi jegyár elővételben személyesen: 5600 Ft és 6400 Ft, aznap a helyszínen: 6800 Ft és 7600 Ft

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Ajánló


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!