Jegyvásárlás


Program


„Csillagséták nemzeti parkjainkban” – Bajai Földikutya-rezervátum

„Csillagséták nemzeti parkjainkban” – Bajai Földikutya-rezervátum

Csillagászati bemutatóval egybekötött természetismereti túra. A Bajai Földikutya-rezervátum Természetvédelmi Terület és élővilágának bemutatása, sötétedés után pedig ismerkedés a csillagos égbolt csodáival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 22. szombat, 17:00

„Csillagséták nemzeti parkjainkban” – Bajai Földikutya-rezervátum

Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max.30 fő)

Találkozó: 17:00 óra, Baja, Mérleg utca északi végénél levő parkoló (helyszín a volt szegedi úti katonai gyakorlótér területe)

Túraleírás: Csillagászati bemutatóval egybekötött természetismereti túra. A Bajai Földikutya-rezervátum Természetvédelmi Terület és élővilágának bemutatása, sötétedés után pedig ismerkedés a csillagos égbolt csodáival.
Táv: 2 km
Időtartam: 3 óra

Túravezető: Tamás Ádám

Ajánlatunk


A CRESCENDO MUSIC MANAGEMENT™ BEMUTATJA: ÓPERENCIÁN TÚL MESE • MUSICAL • KONCERT

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!