Jegyvásárlás


Program


CSÁÓ - Stefanovics Angéla körberajzolja magát

CSÁÓ - Stefanovics Angéla körberajzolja magát

Az előadás pont olyan vagány, mint a címe, és Stefanovics Angéla nem is igazán színésznő benne, inkább ő maga a darab, a kezdet és a végkifejlet.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 21. szombat, 20:30

FÜGE Produkció és a  Titkos Társulat előadása

Az előadás pont olyan vagány, mint a címe, és Stefanovics Angéla nem is igazán színésznő benne, inkább ő maga a darab, a kezdet és a végkifejlet.
A lényegében eszköztelen előadást úgy lakja be, mint más a gazdagon berendezett villáját. Egy kanapé, egy asztal, pár saját ruhadarab, villanykapcsolók, meg nem utolsó sorban a saját teste, ahogy azzal bánik, a hanyagul elegáns mozdulatai mind azt az illúziót keltik, mintha egy szélesvásznú filmbe kerültünk volna bele... (Artner Sisso - szinhaz.net)

Réges régen egy távoli tisztáson egy anya egyszarvú életet adott a kicsinyeinek. Ugyanúgy ahogy a többi anya is tette az idők kezdete óta a kicsik közt volt egy akinek fehér szőre és pici fehér szarva volt. Úgy hívták Uniko. Senki se tudta miért, de ennek a kis egyszarvúnak különleges ereje volt. Akármerre járt képes volt minden élőlényt gondtalanná és boldoggá tenni...

Színészek:
Stefanovics Angéla
Szabó Zola

Projektvezető: Magasi Dalma
Konzultáns: Veronika Keresztesová és Téri Gáspár
Rendezte: Kárpáti Péter

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!