Jegyvásárlás


Program


CSÁNGÓ KARÁCSONY

CSÁNGÓ KARÁCSONY

Műsorokkal ékesített karácsonyi bál a Somos, Szigony, Fanfara Complexa és a Borsa együttessel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 14. csütörtök, 19:00

CSÁNGÓ KARÁCSONY

A Borsa együttes adventi koncertjében a Kezdettyitől végzettyéig című, az egyházi évet körüljáró albumának anyagából válogat. Összeállításaikkal egyensúlyt teremtenek az egyházi témájú moldvai népénekek és a világi zene, a talán kevésbé ismert szakrális tematikájú énekek és a táncházas közönség által kedvelt hangszeres dallamok között.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!