Jegyvásárlás


Program


Családi vakáció - Irány Ibiza!

Családi vakáció - Irány Ibiza!

Philippe és Carol mindketten túl vannak egy rosszul sikerült házasságon, de most úgy néz ki, egymás személyében megtalálták az igazit. Carol két tinédzser gyermeke nincs elragadtatva a ténytől, hogy a kissé régimódi Philippe lesz a mostoha apjuk, ezért a férfinak mindent el kell követnie annak érdekében, hogy elfogadtassa magát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 28. szerda, 17:00

Családi vakáció - Irány Ibiza!
Ibiza
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 94 perc, 2018
Bemutató dátuma: 2019. augusztus 22.


Philippe és Carol mindketten túl vannak egy rosszul sikerült házasságon, de most úgy néz ki, egymás személyében megtalálták az igazit. Carol két tinédzser gyermeke nincs elragadtatva a ténytől, hogy a kissé régimódi Philippe lesz a mostoha apjuk, ezért a férfinak mindent el kell követnie annak érdekében, hogy elfogadtassa magát. Még azt is bevállalja, hogy a gyerekek válasszák meg a nyaralás helyszínét, így esik a választás a buli fővárosára, a folyton pörgő és vibráló Ibizára. És hogy hogyan reagál egy konzervatív hatvanas fickó a folyton félmeztelenül bulizó fiatal lányokra, a kitartó kokain árusokra és a féktelen partikra? Hát beleveti magát a buliba!

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!