Jegyvásárlás


Program


Családi háromszög (GlobART Társulat)

Családi háromszög (GlobART Társulat)

„… abban a világban, ahol én élek, azok, akiknek nincs szerencséjük, átengedik a helyüket a többieknek” – hangzik el Guy Foissy egyfelvonásos, szatirikus krimijében. A darabban két nő véletlenszerű(?) találkozásának, sorsuk végzetes összefonódásának lehetünk tanúi a borzongató végkifejletig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 19:00

A GlobART Társulat előadása.
CSALÁDI HÁROMSZÖG
dráma 1 részben

írta: Guy Foissy

„… abban a világban, ahol én élek, azok, akiknek nincs szerencséjük, átengedik a helyüket a többieknek” – hangzik el Guy Foissy egyfelvonásos, szatirikus krimijében. A darabban két nő véletlenszerű(?) találkozásának, sorsuk végzetes összefonódásának lehetünk tanúi a borzongató végkifejletig. Különbözőbbek talán nem is lehetnének; életük más színfalak között zajlik, eltérő intellektussal, anyagi, társadalmi lehetőségekkel, világképpel rendelkeznek. Mégis ott feszül kettejük között valami hasonlóság is, a kongó üresség és a magány. A kiugró különbségek és a kevésbé nyilvánvaló hasonlóságok végiglüktetnek a történeten, egyes pontokon szinte a „húzd meg, ereszd meg” határát súrolva, de csak a határát, hiszen a történet fogaskerekei egyértelmű irányba haladnak.

SZEREPLŐK:
Sophia - Varga Dóra | Sütő Zsófia
Sophie - Sütő Zsófia | Németh Viktória
Philippou - Dobrovszki Roland | Szabó Gábor
Férj - Dobrovszki Roland | Szabó Gábor

RENDEZŐASSZISZTENS: Pánczél Eszter
ZENESZERZŐ: Nádaslaki István
KOREOGRÁFUS: Szili Vera
DÍSZLETTERVEZŐ: Szeredai Enikő
DRAMATURG: Pivarnyik Anikó

RENDEZTE: Somogyi Anna

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!