Jegyvásárlás


Program


Családi délelőtt - Télapó Karácsonya

Családi délelőtt - Télapó Karácsonya

Télapó Karácsonya
Zenés mesejáték
A Hókirálynő Meseszínpad előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 9. szombat, 10:00

Az erdei tisztáson Sün Saci és Nyuszi Gyuszi, vidáman játszanak a friss hóban, majd elhatározzák, hogy gyorsan feldíszítik a nagy fenyőfát, mert akkor méltóan tudják fogadni a Télapót. E közben a rosszcsont Róka Ricsi kihallgatja Őket, és elcseni a fenyőfa díszeket. A jó barátok elszomorodnak ezen, és úgy döntenek, hogy szépséges hókristályokkal, és jégcsapokkal öltöztetik fel a fát. Ekkor érkezik meg Varjú néni, aki elmeséli, hogy látta a Hótündért suhanni a fák között, - mert a legenda szerint - mindig a legszebb fenyőfa tetejére kerül a varázscsillag, s ott bizony különös dolgok történhetnek:
 
„Mert akinek a csillag fénye beleragyog a szemébe
Annak igaz barátság, és szeretet költözik a szívébe!”

Ekkor a távolból meghallják a száncsengőt, és boldogan üdvözlik a megérkező Télapót. A nagy zsákkal megrakott szánt szeretnék bevinni Süniék házába, de nem fér be az ajtón, így az eresz alatt hagyják és majd, Saci vigyáz rá. Természetesen Róka Ricsi elcseni a szánt a zsákkal együtt. Az éjszaka folyamán megérkezik a Hótündér, és a varázscsillagot a fenyőfa tetejére suhintja. Másnap reggel Télapó és Gyuszi hiába keresik a szánkót, és még Saci is eltűnt. A megérkező Varjú néni javaslatára elindulnak megkeresni, s a csillag segítségével talán sikerül megtalálniuk a nagy rengetegben, mert micsoda szégyen, ha a Télapó nem tudja szétosztani a gyerekeknek az ajándékokat. A ravasz róka még a Télapót is becsapja, és a nagy hódomb mögé csalja, hogy Ő nyugodtan garázdálkodhasson, de az erdő lakói együttes erővel elkapják és csapdába ejtik. Ekkor, fogadalmat tesz, hogy többé nem rosszalkodik, és a Télapótól Őt is megajándékozza.
 
Írta: Füzesi Klári
Rendező: Kövesdi László
Dalok: Tóth János István
Hangszerelte: Sebestyén Gábor                                  

Szereplők:
Télapó: Dorner Gyula
Nyuszi Gyuszi: Budai Márton                                                        
Sün Saci: Cseh Franciska
Róka Ricsi: Ondrik János
Varjú néni: Füzesi Klári
Hó Tündér – ének: Dorner Ottília

Az előadást követően: Adventi készülődés

11.00-13.00 óra között díjmentes családi programmal várjuk az érdeklődőket. Kézműves foglalkozás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A saját kezűleg elkészített tárgyak természetesen hazavihetők.

A program fő támogatója: Kispest Jövőjéért Egyesület

Megjegyzés: a programot 4 év felett ajánljuk, de vendégeink igénye szerint gyermekjegyet 2 éves kortól biztosítunk.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!