Jegyvásárlás


Program


Család és muzsika

Család és muzsika

Kelemen Barnabás családjának, továbbá a Magyar Állami Népi Együttes zenekarának közös hangversenye.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 19:30

Kelemen Barnabás korosztályának egyik legkiemelkedőbb, legsokoldalúbb tehetsége mind hegedűművészként, mind brácsásként. Elhivatott kamarazenész és kvartettmuzsikus, karmester. Világszerte tart mesterkurzusokat, 2005-től a Zeneakadémia docense. A világ nagy színpadainak ünnepelt művésze. Csodálatos muzsikája sok koncertlátogató szívét dobogtatja meg nap mint nap.

Nagy megtiszteltetés társulatunk számára, hogy előadásunkon vendégként köszönthetjük őt és családját.

A Magyar Állami Népi Együttes zenekarának hangversenyén olyan muzsikák szólalnak meg, melyek néha egymásra válaszként, népzenei és klasszikus zenei motívumokban jelentkeznek, néha pedig városi cigányzenekari hangzásban teljesednek ki. Barnabás büszkén muzsikálja azokat a dallamokat, melyeket sok esetben nagyapja, a híres cigányprímás, Pertis Pali tett ismertté.

Az ifjú művész felesége, Kokas Katalin, jelenkorunk magyar hegedűs nemzedékének egyik legkiemelkedőbb személyisége. A szólóhangversenyek mellett elsőrangú helyen szerepel életében a kamarazene, ezen belül a vonósnégyes. A koncerten gyermekkori emlékeit megidézve népzenét is játszik. Zenész–pedagógus szülők gyermekeként kitüntetett feladatának tekinti a tanítást is. 2002 óta rendszeresen tart mesterkurzusokat szerte a világban, 2004 óta a Liszt Ferenc Zeneakadémia tanára.

Természetesen ilyen szülők gyermekei nem nőhetnek föl muzsika nélkül: Hanna csengő énekhangja és Gáspár hegedűjátéka teszi teljessé közös koncertünket.

Pál István Szalonna
művészeti vezető

Magyar Állami Népi Együttes

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!