Jegyvásárlás


Program


Család ellen nincs orvosság - Vidám Színház előadása

Család ellen nincs orvosság - Vidám Színház előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 4. péntek, 19:00

Ray Cooney: Család ellen nincs orvosság

 

Ebben a komédiában nem telik el perc nevetés nélkül és ha rangsorolni lehetne a vígjátékokat, a "Család ellen nincs orvosság!" mindenképpen dobogós helyen végezne. Legszívesebben azt a címet adtuk volna neki: "Nevetés ellen nincs orvosság!"

A londoni Szent András kórház pszichiátriáján ugyanis ezen a karácsony előtti különleges napon, ember legyen a talpán aki meg tudja különböztetni az orvosoktól az ápoltakat. Innen csak gyógyultan lehet távozni, vagy ha esetleg belehal az ember, az kizárólag csak a könnyes kacagástól lehet. Ahogyan a főorvos mondja: "Olyan jókat mulattunk! Alig maradt időnk a betegekre!"

Jegyvásárlás előtt kérdezze meg kezelőorvosát és kedvenc színészét!

 

Szereposztás:

Dr. David Mortimore - Böröndi Tamás

Dr. Mike Conolly - Straub Péter

Rosemay Mortimore - Götz Anna

Dr. Hubert Bonney - Straub Dezső

Főnővér - Kokas Piroska

Sir Willoughby - Cs. Németh Lajos

Jane Tate - Fésűs Nelly, Nyertes Zsuzsa

Leslie - Timon Barna

Rendőr őrmester - Szemán Béla

Bill - Zsolnay András

Mama - Tóth Judit, Halász Aranka,

 

Rendező: Straub Dezső,

Díszlettervező: Böröndi Tamás

Jelmeztervező: Böröndi Tamás

Az előadás 2 felvonásos, időtartama 2 óra 30 perc.

- komédia két felvonásban -

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!