Jegyvásárlás


Program


CSAKAZÉRTIS SZERELEM
4

CSAKAZÉRTIS SZERELEM

1986-ot írunk, és a Havanna lakótelep első emeleti lakásában néhány fiatal srác hifitornyot tákol a szombat esti bulihoz. A háttérben Brinkmann professzor férfias orgánuma zengeti a Videotont, a konyhában szilvalekvár bugyog. Fiatal lányok esnek be a az ajtón, a kóla és a vörösbor kapkodva házasságot köt, a lemezjátszó huszadjára pörgeti a Kisgenerációt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 13. szerda, 19:00

Topolcsányi Laura: CSAKAZÉRTIS SZERELEM
zenés játék
Az ELSŐ EMELET együttes dalaival.

2013. december 28, este fél tizenegy. Az Első Emelet frontembere a zenekar nevében búcsúzik... Harminc év. Ennyit kell lezárni. A szíve egyszerre dobog a torkában, a mellkasában, az erekben még lüktet a ritmus...
A színfalak mögött lassan lehűlnek a gondolatok, és a sűrített emlékezés kifeszíti az Időkaput...

1986-ot írunk, és a Havanna lakótelep első emeleti lakásában néhány fiatal srác hifitornyot tákol a szombat esti bulihoz. A háttérben Brinkmann professzor férfias orgánuma zengeti a Videotont, a konyhában szilvalekvár bugyog.
Fiatal lányok esnek be a az ajtón, a kóla és a vörösbor kapkodva házasságot köt, a lemezjátszó huszadjára pörgeti a Kisgenerációt.

Mi csavarja ki mégis ezt a hamisítatlan, trabantos magyar idillt, ezt a szépségesen megszokottnak ígérkező szombatot a tengelyéből? Néhány váratlan tényező...

Egy amerikai szende kislány, egy zaklatott alsószomszéd, két tanult őre a rendnek, egy rózsadombi elvtárs... és egy nulla. Igen, itt egy nullának is fontos szerep jut.

De hangban sem hagyunk hiányérzetet: Patkó Béla Kikit – bármily meglepő – maga Patkó Béla Kiki játssza, s a lakótelepi csinos munkásasszonynak, Keresztes Ildikónak a makulátlan elvtárs szerepében Sasvári Sándor csapja újra a régi szelet...
Vigyázat! A darabban az egy négyzetméterre jutó szerelmek száma gyanúsan meghaladja az országos átlagot!

Zenei vezető: Berkes Gábor
Díszlet: KYDI    

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!