Jegyvásárlás


Program


Csajághy Őszi Pavilon - Vitéz Katinka

Csajághy Őszi Pavilon - Vitéz Katinka

Izgalmas feladatok és próbatételek során bebizonyosodik, hogy csak a szeretet és a bátorság számít. Katinka és vitéz batátai (a gyerekek) megoldják a rejtélyeket, teljesítik a próbatételeket, és eljutnak a királyi palotába is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 31. vasárnap, 11:00

Csajághy Őszi Pavilon programsorozat

Vitéz katinka (Négy Arc Színház - Napraforgó Meseszínház)
interaktív zenés mesejáték

Katinka, az öreg Gerecse lánya már eladósorban van, de határozott jelleme a kérőket elriasztja. Katinkát a többi lánytól eltérően nem a szövés és a házimunkák, hanem a kardforgatás és a vadászat érdekli! Egy napon a király harcba hívja vitézeit - így az öreg Gerecsét is - az ismét betörő tatárok ellen. Katinka kihallgatja szülei beszélgetését és úgy dönt, hogy beteg édesapja helyett fiaként maga jelentkezik a királynál, hogy megvédje családja becsületét. Apja vértjét és kardját magához veszi, és elindul kalandos útjára, melynek során találkozik az Udvari Bolonddal, a Fekete Lovaggal, és az Erdő Tündérével.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!