Jegyvásárlás


Program


Cristina Branco

Cristina Branco

Cristina Branco ahhoz a portugál énekesgenerációhoz tartozik, amelynek tagjai újra felfedezték és egyúttal újraértelmezték a tradicionális fado dalokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 20:00

CRISTINA BRANCO

Cristina Branco ahhoz a portugál énekesgenerációhoz tartozik, amelynek tagjai újra felfedezték és egyúttal újraértelmezték a tradicionális fado dalokat. A jelenkori fado zene legismertebb követe a világban. 22 évvel ezelőtti amszterdami bemutatkozása után és 15 albummal a háta mögött a portugál Cristina Branco 2018-ban kiadta Branco című új, tizenhatodik lemezét. A bársonyos hangú Branco azt mondja, sosem érezte még magát ennyire közel a fado műfajához.

2019. december 10. 20:00 - MOMkult

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!