Jegyvásárlás


Program


Cosima Soulez Lariviere hegedűkoncertje / BTF 2018
2

Cosima Soulez Lariviere hegedűkoncertje / BTF 2018

Budapesti Tavaszi Fesztivál - Az 1. Bartók Világverseny és fesztivál győztese
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 8. vasárnap, 19:30


Bach: d-moll toccata és fúga orgonára, BWV 565

Beethoven: A-dúr hegedűszonáta, op. 30/1

Debussy: g-moll hegedű-zongora szonáta, L. 140

Szymanowski: d-moll hegedűszonáta, op. 9

A fiatal francia–holland hegedűművész, Cosima Soulez Lariviere nyerte a Zeneakadémia első ízben megrendezett Bartók Világversenyét és Fesztiválját. 1996-ban született, hároméves kora óta tanul zenét. Tehetségére korán felfigyeltek, nyolcévesen felvették a Yehudi Menuhin Iskolába, így sokáig Angliában is élt. Jelenleg Németországban, a Hannoveri Zeneművészeti Főiskolán tanul Krzysztof Węgrzynnél.
A budapesti verseny elő- és középdöntőjében Bartók kamaraműveit (2. rapszódia, 1. szonáta), valamint Mozart G-dúr hegedűversenyét, a döntőben pedig Beethoven Hegedűversenyét játszotta. Korábban döntős volt a weimari Nemzetközi Spohr Hegedűversenyen, illetve harmadik lett és megkapta a Bach-díjat is az Andrea Postacchini Nemzetközi Hegedűversenyen. Részt vett Zakhar Bron, Dora Schwarzberg, Lewis Kaplan, Zvi Zeitlin és Dmitrij Berlinszkij mesterkurzusain.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!