Jegyvásárlás


Program


CMA Összhangzat koncert x Marble Mist Eternal EP Premier

CMA Összhangzat koncert x Marble Mist Eternal EP Premier

November 23-án ismét színpadra lép a Corvinus Művészeti Akadémia zenéhez közel álló tagjaiból alakult projektzenekara, az Összhangzat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 23. csütörtök, 22:30

 A csapat időközben tizenegy tagúra bővült (tíz CMA-s és egy vendég felállásban), csütörtök este főleg indie, pop és rock feldolgozásokra számíthattok tőlük.

Faragó-Kádár Antal - dob
Kinyik Berta - billentyű
Major Dóra - ének
Molnár József - gitár
Németh Bálint Kristóf - billentyű
Rózsa Domonkos - basszusgitár
Szilvai Szabolcs - ének, gitár, basszusgitár
Szöllősi Judit - ének
Tóth Balázs - ének, gitár, dob
Turai Lilla - ének, billentyű, gitár
Virágh Áron - gitár

Az Összhangzatot rendhagyó módon egy CMA-s kötődésű banda követi. A Marble Mist 2017 tavaszán alakult, budapesti indie-reverb-rock zenekar. Első kislemezüket októberben adták ki Eternal címmel, melynek felvétele Beke István nevéhez fűződik. Eddigi koncertjeiken a közönség nagyszerű fogadtatásban részesítette a néhol andalító és távolba röpítő, máshol pedig tombolásra serkentő ritmusokat és gitárdallamokat. Nemrég a phenom'enon magazinban jelent meg róluk cikk, ha többet szeretnétek tudni a zenekarról, bátran ajánljuk elolvasását.

Plaszkó Bence - ének, gitár
Tóth Balázs - szólógitár, vokál
Szilvai Szabolcs - basszusgitár, vokál
Faragó-Kádár Antal - dob

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!