Jegyvásárlás


Program


Cirkuszvarázs

Cirkuszvarázs

A Fővárosi Nagycirkusz előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 30. kedd, 20:30

A cirkuszi előadások mindig kizökkentik az embereket hétköznapi miliőjükből, olyan csodát teremtve, amely ámulatba ejti, mondhatni elvarázsolja nézőit.
Erre készül idén is a Fővárosi Nagycirkusz a Szarvasi Vízi Színház páratlan szépségű színpadán, ahová ebben az évben a nyári nagyszabású műsorának, a Repülőcirkusz számait hozza el egy káprázatos gálaműsor keretein belül.
A lenyűgöző artistaszámok bemutatják a cirkusz világának kápráztató sokszínűségét mind a földön, mind a fölé néhány méterrel "felszárnyalva".

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!