Jegyvásárlás


Program


Cinege, cinege, kismadár

Cinege, cinege, kismadár

Cinege, cinege, kismadár - Pöttömszínházi előadás 0-4 éves korig
A Vaskakas Bábszínház előadása a soproni apróságoknak

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 23. vasárnap, 16:00

Szeretnénk felhívni közönségünk figyelmét, hogy biztonságtechnikai okokból felnőttnek és gyermeknek minden esetben külön kell jegyet váltani. Megértésüket köszönjük!

A pöttömszínház azoknak szól, akik még nem tudnak egy hosszabb történetre odafigyelni, de érdekli őket a játék. Akik nem tudnak egy helyben megülni és szívesen belekotyognak mindenbe, amihez közük van. Márpedig a kisgyerekeknek mindenhez van közük. Nekik (és a szüleiknek meg a tesóknak) szól a Pöttömszínház.
Az előadás 20 perc színes-szagos-szélesvásznú látnivaló, amit egy 20 perces közös foglalkozás és levezető játék követ. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének valami szépet mutatni az apróságoknak: szép képeket, szép zenét és szép szöveget – mindezt szépen magyarul.
 
A Cinege, cinege, kismadár főszereplője két madárleső manó, és az ő számtalan fiókája, akik fülbemászó csiviteléssel, trillázással és csipogással varázsolják el a kicsiket.

Rendezte: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)
Zeneszerző: Rab Viki
Dünnyögik és dúdolják: Gergely Rozália és Bora Levente.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!