Jegyvásárlás


Program


Cilea: Adriana Lecouvreur / MET - EA / 2018

Cilea: Adriana Lecouvreur / MET - EA / 2018

Cilea: Adriana Lecouvreur



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 20. vasárnap, 18:00

A Met új produkciója

A világ egyik legjobb és legnépszerűbb szopránja, Anna Nyetrebko először énekli a Metben az Adriana Lecouvreur címszerepét - azonban a többi fellépő művész miatt is igazi ünnepnek ígérkezik az előadás. A 18. században élt színésznőről szóló könnyed, tetszetős és gyönyörű dallamokban gazdag, cselekményében is színes opera férfi főszereplője Maurizio gróf - őt a fáradhatatlan tenor, Piotr Beczała kelti életre. A címszereplő riválisát a ragyogó mezzoszoprán, Anita Rachvelishvili alakítja, hűséges barátját pedig az egyik legjobb olasz bariton, Ambrogio Maestri. A karmester a szintén olasz Gianandrea Noseda, a New York-i operaház és számos világhírű zenekar népszerű dirigense.
Azóta, hogy 1907-ben Lina Cavalieri és Enrico Caruso főszereplésével a Metropolitan bemutatta a Puccini-kortárs Francesco Cilea operáját, a dalszínház mindössze két rendezésben játszotta - ezért is különleges ez az új, Sir David McVicar világszerte sokat dicsért, igazi barokk színházba elképzelt színrevitele. A produkció hat nagy operaház, a Metropolitan, a londoni Royal Opera House, a barcelonai Gran Teatre del Liceu, a bécsi Staatsoper, a San Franciscó-i Opera és a Párizsi Opéra együttműködésében valósul meg.

A Metropolitan Opera Live in HD közvetítések partnerünk, a Cikánek Management közreműködésével valósulnak meg.

Vezényel: Gianandrea Noseda

Szereplők:

Adriana Lecouvreur:  Anna Nyetrebko
Bouillon hercegné: Anita Rachvelishvili
Maurizio: Piotr Beczała
Abbé: Carlo Bosi
Michonnet: Ambrogio Maestri
Bouillon herceg: Maurizio Muraro

Közreműködik: A Metropolitan Opera Ének- és Zenekara

rendező: Sir David McVicar

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!