Jegyvásárlás


Program


Chris Devil Trio

Chris Devil Trio

Tíz éves fennállását ünnepli a Chris Devil Trio az Opus Jazz Club színpadán!
Ezen az estén a Chris Devil Trio régi és új saját szerzeményei mellett mindkét vendég saját kompozíciói helyet kapnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 28. csütörtök, 20:00

Chris Devil Trio - Tíz év

Közreműködik:
Ördög Krisztián - fúvós hangszerek
Paczári Viktor - basszusgitár, effektek
Serei Dániel - dob, ütőhangszerek
vendégek:
Ávéd János - szaxofonok
Gotthárd Mihály - gitár

A koncerten a trió tagjain kívül fellép Ávéd János szaxofonos és Gotthárd Mihály gitáros is. Mindkét vendég munkássága több ponton kapcsolódik a zenekar pályafutásához. Ávéd Jánost valamennyien mesterüknek tekintik, egyik meghatározó hazai példaképük, Gotthárd Mihállyal gyakran zenéltek együtt a zaneakadémián töltött évek alatt, mindig is inspiráló volt számukra a közös játék. A hármasfogat lendületét a szerteágazó zenei ízléssel bíró tagok összeadódó energiája adja. A zenekarvezető Ördög Krisztián a jazzszaxofonozás tradícióján túl érdeklődéssel fordul a különböző népzenék felé, Paczári Viktor basszusgitáros a rock és a heavy metál energiáját keresi, míg Serei Dániel a mainstream jazzdobolás mellett a szabadzene területén is időről-időre megnyilvánul. Kompozícióikban a szabadzene eszközein túl a swing lüktetés, post-bop frazírozás, illetve lírai, melankólikus részek is feltünnek, de akár heavy metál groove-ok is. Ezen az estén a Chris Devil Trio régi és új saját szerzeményei mellett mindkét vendég saját kompozíciói helyet kapnak. Az itt felsorolt stílusok egyesülését még érdekesebbé teszi a két új hang, az általában harmóniahangszer nélkül megszólaló kompozíciók gitárral és még egy szaxofonnal egészen új hangzásban szólalnak majd meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!