Jegyvásárlás


Program


Central Park West – New York-i Komédia
6

Central Park West – New York-i Komédia

A legtöbb ember csak akkor tudja meg, hogy mi is a boldogság, amikor megházasodik. Csakhogy akkor már késő... A New York-i komédia (alias Central Park West) a házasság intézményének tragikomédiája.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 19:00

Woody Allen: Central Park West – New York-i Komédia
A Pótszék Társulat előadásában

"A legtöbb ember csak akkor tudja meg, hogy mi is a boldogság, amikor megházasodik. Csakhogy akkor már késő... A New York-i komédia (alias Central Park West) a házasság intézményének tragikomédiája. Mit tegyen az ember, ha a sok év házasság után rájön,hogy minden tévedés körülötte, és más életet szeretne? Nos, a legegyszerűbb lehetőséget választja: a házasságtörést. Egy biztos, ez olcsóbb, mint a vásárlás, kevésbé veszélyes, mint egy extrém sport, és szórakoztatóbb a párterápiánál is. Csak ki ne derüljön ki ideje korán..."

Szereplők:

Woody Allen: Gulyás László
Phillys: Mogyoró Zsanett
Carol: Király Kata
Howard: László Ferenc
Sam: Bunyik Tamás
Juliet: Czégány Barbara
Amerikai producer: Varga László
Takarító nő: Hartyáni Katalin

Rendezte: Gulyás László
Fordította: Prekop Gabriella

Az előadás a Theatrum Mundi Színház és Irodalmi Ügynökség engedélyével jött létre.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!