Jegyvásárlás


Program


CARMINA BURANA - ünnepi koncert a Nemzeti Filharmonikusokkal

CARMINA BURANA - ünnepi koncert a Nemzeti Filharmonikusokkal

Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi nagykoncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 15. péntek, 20:00

 

A szigeti színpad fennállásának 80. évfordulóját ünneplő évadot is hazánk egyik legrangosabb szimfonikus együttesének nagyszabású koncertjével indítjuk útjára. Az együttes már önmagában is a komolyzene legmagasabb minőségére ad garanciát, ezúttal pedig a Nemzeti Énekkarral is kiegészül, hogy együtt szólaltassák meg Carl Orff legnépszerűbb művét, a grandiózus Carmina Buranát.

Közreműködik: Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar
Karmester: Hamar Zsolt

Vendég szólisták:
Miklósa Erika
Molnár Levente

A Szabad Tér Színház produkciója.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!