Jegyvásárlás


Program


MI ÉS ŐK
6

MI ÉS ŐK

Carly Wijs 2014-es drámája, a 2000-es évek egyik legmegrázóbb eseményét, a beszláni túszdrámát mutatja be két gyermek szemén keresztül.
Magyarországi bemutató
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 15. csütörtök, 19:00

Egy kisfiú és egy kislány. Az iskola első napja. Harmincöt terrorista. Ezerkétszáz túsz, ebből hétszázhetvenhét tanuló.

Carly Wijs 2014-es drámája, a 2000-es évek egyik legmegrázóbb eseményét, a beszláni túszdrámát mutatja be két gyermek szemén keresztül, azt, hogy ők miként élték meg a látottakat, tapasztaltakat. Az előadás Fehér Balázs Benő rendezésében ölt testet.

Az előadás hossza: 60 perc, egy részben

Az előadás a Szentendrei Teátrum és a FÜGE és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.

A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!