Jegyvásárlás


Program


ByeAlex - Cselló és zongora Márta Alex szerzői estje

ByeAlex - Cselló és zongora Márta Alex szerzői estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 12. szombat, 19:00

Márta Alex (ByeAlex) szerzői estje, Demkó Mátyás klasszikus zongoraművész és Friderikusz Péter csellista kíséretében. ByeAlex, Slepp, Senkise és egyéb olyan dalok hallhatók majd, amelyekhez Alexnek meghatározó köze volt (van) a múltban/jelenben! Bár korábban már több kislemeze megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban tett szert ismertségre. Ő képviselte Magyarországot a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben a Kedvesem című saját szerzeményével, melyből Palásti Kovács Zoltán készített remixet – a versenyen 10. helyezést ért el. A Kedvesem című számot Németország szavazói a dalverseny legjobb dalának értékelték, Svájc és Finnország közönsége a második, az albánok pedig a harmadik helyre szavazták meg. Ezzel ByeAlex Magyarország harmadik legjobb eredményét érte el az addigi Eurovíziós Dalversenyeken való részvétel összesítésében.

 

Jegyár: 3900 Ft, 3500 Ft

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!